Ochre House

/ Oxfordshire
Luxury copper extension to townhouse home
Luxury bespoke copper glazed extension

A Sustainable Copper-Roof

The insight into how our clients’ live and use their homes enables us to design uniquely beautiful spaces.  At Ochre House, our clients wanted an open plan, light-filled family hub kitchen & living. We created a full-width glazed extension with copper roof, opening flush onto the patio for a seamless connection to the garden.  The ageing process of copper will add to the evolving character and history of a building over time, and is a very hard-wearing, long-lasting and sustainable material.

Light filled open plan rear extension inspiration
Bespoke copper roof extension
Ochre House overhanging copper roof extension
Strip window design for light filled interior design
Copper extension design
Minimally framed sliding doors light filled extension design
Elegant family home extension with copper roof
Light filled luxury kitchen renovation extension

Build Category

Renovations & Extensions

HG Brands

Architecture

Location

Oxfordshire

Status

Delivered

Contractor

Ochre House Oxfordshire